Συμβουλές για Κουτάβια

Όταν φέρετε το κουταβάκι σας σπίτι, φορέστε του το κολάρο, αλλά θυμηθείτε πως δεν πρέπει να το βγάλετε βόλτα εάν δεν έχει εμβολιαστεί πλήρως. Τα ασφαλή παιχνίδια καλής ποιότητας θα κάνουν τη ζωή του κουταβιού σας πιο διασκεδαστική. Παίξτε με το κουταβάκι για να δημιουργήσετε δεσμούς μαζί του πιο γρήγορα.

Αγοράστε δύο μπολ καλής ποιότητας που καθαρίζονται εύκολα. Χρησιμοποιείται το ένα για τροφή και το άλλο για νερό. Βεβαιωθείτε πως δεν αναποδογυρίζουν εύκολα. Ένα κουταβάκι που βρίσκεται στην ανάπτυξη χρειάζεται περισσότερες θερμίδες, πρωτεΐνες, ανόργανα στοιχεία και βιταμίνες σε σύγκριση με έναν ενήλικο σκύλο.

Ακόμα και το πιο έξυπνο κουταβάκι θα έχει «ατυχή περιστατικά» μέσα στο σπίτι, ιδιαίτερα στην αρχή. Προμηθευτείτε πάνες εκπαίδευσης κουταβιών. Επίσης, καθορίστε μια περιοχή στην αυλή ή στο μπαλκόνι σας, που θα γίνει η τουαλέτα του κουταβιού.

Αρχίστε από νωρίς και αποκτήστε τη συνήθεια να βουρτσίζετε το σκύλο καθημερινά, με το κατάλληλο τύπο βούρτσας ή χτένας.

Επισκεφθείτε ένα κτηνιατρείο πριν φέρετε το κουταβάκι στο σπίτι. Μάθετε για τις ώρες λειτουργίας και τι πρέπει να κάνετε, αν το κουταβάκι αδιαθετήσει εκτός εργάσιμων ωρών. Ρωτήστε τον κτηνίατρο πόσο τακτικά πρέπει να επισκέπτεστε το ιατρείο τον πρώτο χρόνο ζωής του κατοικιδίου.

Το καλωσόρισμα ενός νέου κουταβιού στη ζωή σας είναι μια συναρπαστική και θαυμάσια περίοδος για όλη την οικογένεια. Όταν είστε ιδιοκτήτης ενός σκύλου ζείτε μια εμπειρία που δικαιώνει όλους τους κόπους σας, γιατί οι σκύλοι γίνονται σπουδαίοι σύντροφοι και φίλοι.

Υπάρχουν περισσότερες από 400 φυλές, επομένως επιλέξτε συνετά. Μπορείτε να αρχίσετε την έρευνα από το διαδίκτυο. Αναζητήστε συμβουλές από τα κτηνιατρεία της περιοχής σας. Δοκιμάστε τα τοπικά κυνοκομεία και τις φιλοζωικές οργανώσεις, τις διαφημίσεις στην τοπική εφημερίδα, ρωτήστε φίλους και συγγενείς ή εκτροφείς καθαρόαιμων.

Τροφές για Κουτάβια

Εξασφαλίστε στο κουτάβι σας το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα

Εξειδικευμένες τροφές

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο (+30) 210 55 08 500, Εmail:

Κλάδος Κτηνιατρικών Φαρμάκων και Διατροφικών

Tel.: (+30) 210 55 75 770-3, Fax.: (+30) 210 55 75 830,

Κλάδος Τροφών & Αξεσουάρ Μικρών Ζώων

Tel.: (+30) 210 55 75 770-3, Fax.: (+30) 210 55 75 830,

Κλάδος Provet International

Tel.: (+30) 210 55 08 500,

Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης – Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων

Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας ύστερα από τη χρήση των κτηνιατρικών φαρμάκων της PROVET, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης:

Τηλ.: (+30) 210 55 08 777(24 ώρες), Fax.: (+30) 210 55 75 830(24 ώρες),

Πού βρίσκονται τα γραφεία της Provet;

Τα γραφεία της Provet βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Νικηφόρου Φωκά & Αγ. Αναργύρων, 193 00, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Δείτε το χάρτη με τις οδηγίες πρόσβασης, όπου μπορείτε να βρείτε και σύνδεσμο τοποθεσίας για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές με συστήματα πλοήγησης (GPS).

Θέλω να ενημερωθώ για τα webinars.

Διοργανώνονται webinars για τους Κτηνιάτρους & τους Φοιτητές Κτηνιατρικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος: