Γάτα

Ακολουθώντας την ιστορία του ανθρώπινου πολιτισμού, εδώ και χιλιάδες χρόνια οι γάτες προσφέρουν τη μοναδική τους συντροφιά στον άνθρωπο. Τα χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου είδους, που συνδυάζει την ανεξαρτησία του χαρακτήρα με την εξαιρετική περιέργεια και τη μοναδική επίδειξη στοργικότητας, έχουν καθιερώσει την κατοικίδια γάτα ως το δημοφιλέστερο ζώο συντροφιάς στον κόσμο. Στην Ελλάδα η δημοτικότητα τους αυξάνεται καθημερινά και διαφαίνεται πως πολύ σύντομα θα καταφέρουν να καλύψουν την αριθμητική απόσταση που τις χωρίζει από τον αντίστοιχο πληθυσμό των σκύλων συντροφιάς. Όλες οι γάτες χρειάζονται τακτική κτηνιατρική φροντίδα, σωστή διατροφή, καθώς επίσης πολύ προσοχή και αγάπη.

Κτηνιατρικά Φάρμακα και άλλα

Ο Κτηνιατρικός Κλάδος της PROVET, διαθέτει μεγάλη γκάμα καινοτόμων προϊόντων τόσο για τη διατήρηση και την προστασία της υγείας των γατών, όσο και για την αντιμετώπιση σημαντικών παθολογικών καταστάσεων. Στα προϊόντα αυτά περιλαμβάνονται εξωπαρασιτοκτόνα (προστασία από ψύλλους, ψώρες κ.α.) σε μορφή αμπούλας, κολάρου κ.λ.π. Επίσης, διατίθενται ενδοπαρασιτοκτόνα (κατά παρασίτων του εντέρου - ταινίες, νηματώδη), σε μορφή αμπούλας, αλλά και δισκίων με μικρό ελλειψοειδές σχήμα, ηρεμιστικά, αντιβιοτικά, διατροφικά, βιταμινούχα κ.α.

Δείτε τα Προϊόντα

Ξέρετε ότι είναι σημαντικό να γίνεται ο ετήσιος κλινικός έλεγχος των γάτων από τον κτηνίατρο σας; Ο κτηνίατρος έχει την ευκαιρία να εντοπίσει εγκαίρως και να ενεργήσει άμεσα για την πρόληψη της εμφάνισης πιθανών προβλημάτων υγείας.

Νέα

20 Μαϊ 2015

CVBD webconference 2015

Διεξήχθη και φέτος, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, με μεγάλη επιτυχία το CVBD web conference 2015 της Bayer HealthCare!

 

Περισσότερα...

23 Απρ 2015

CVBD webconference 2015

Η PROVET ΑΕ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο CVBD webconference 2015 που διοργανώνει η Bayer HealthCare.

Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο 210-5508500, Εmail:

Κλάδος Κτηνιατρικών Φαρμάκων και Διατροφικών

Tel.: 210-5575770-3

Κλάδος Provet International

Tel.: 210-5508500

Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης – Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων

Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας ύστερα από τη χρήση των κτηνιατρικών φαρμάκων της PROVET, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης:

Τηλ.: +30 210-5508777

Πού βρίσκονται τα γραφεία της Provet;

Τα γραφεία της Provet βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Νικηφόρου Φωκά & Αγ. Αναργύρων, 193 00, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Δείτε το χάρτη με τις οδηγίες πρόσβασης, όπου μπορείτε να βρείτε και σύνδεσμο τοποθεσίας για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές με συστήματα πλοήγησης (GPS).

Θέλω να ενημερωθώ για τα webinars.

Διοργανώνονται webinars για τους Κτηνιάτρους & τους Φοιτητές Κτηνιατρικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος: