Χοίροι

Η χοιροτροφία στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς, μεταβάλλεται διαρκώς. Επηρεάζεται από την τάση για μεγαλύτερη παραγωγή και κάλυψη της ζήτησης, σε ένα περιβάλλον άκρως ανταγωνιστικό. Παράλληλα υπάρχει αυξημένη ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν στην ευζωία των ζώων αλλά και στην ασφάλεια και υγιεινή των τροφίμων ζωικής προέλευσης. Οι καταναλωτές σήμερα θέλουν τη διαβεβαίωση ότι τα κτηνιατρικά προϊόντα που χρησιμοποιούν οι κτηνίατροι και κτηνοτρόφοι δεν απειλούν την υγεία τους, αλλά και ότι το κρέας που καταναλώνουν είναι ασφαλές.

Κτηνιατρικά Φάρμακα και άλλα

H PROVET, ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις διαθέτει στην υπηρεσία του κτηνιάτρου, ευρεία γκάμα προϊόντων πρώτης επιλογής για τη χοιροτροφία. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν αντιπαρασιτικά (ένδο & εξωπαρασιτοκτόνα), αντικοκκιδιακά, αντιμικροβιακά, βιταμινούχα, ορμονούχα, ορούς ασβεστίου-σιδήρου, ηλεκτρολύτες και αντιφλεγμονώδη.

Δείτε τα Προϊόντα

Ξέρετε ότι ο σωστός αποπαρασιτισμός των χοιρομητέρων και των παχυνόμενων ζώων, αποτελεί το κλειδί για την εξασφάλιση υψηλών αποδόσεων της χοιροτροφικής μονάδας;

Διατροφικά Προϊόντα

Η εταιρεία παράγει μια ποικιλία προμιγμάτων και συμπληρωματικών ζωοτροφών, ενώ εμπορεύεται προϊόντα ξένων οίκων, διαθέτοντας μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλες τις διατροφικές ανάγκες των χοίρων.

Δείτε τα Προϊόντα

Νέα

20 Μαϊ 2015

CVBD webconference 2015

Διεξήχθη και φέτος, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, με μεγάλη επιτυχία το CVBD web conference 2015 της Bayer HealthCare!

 

Περισσότερα...

23 Απρ 2015

CVBD webconference 2015

Η PROVET ΑΕ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο CVBD webconference 2015 που διοργανώνει η Bayer HealthCare.

Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο 210-5508500, Εmail:

Κλάδος Κτηνιατρικών Φαρμάκων και Διατροφικών

Tel.: 210-5575770-3

Κλάδος Provet International

Tel.: 210-5508500

Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης – Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων

Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας ύστερα από τη χρήση των κτηνιατρικών φαρμάκων της PROVET, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης:

Τηλ.: +30 210-5508777

Πού βρίσκονται τα γραφεία της Provet;

Τα γραφεία της Provet βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Νικηφόρου Φωκά & Αγ. Αναργύρων, 193 00, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Δείτε το χάρτη με τις οδηγίες πρόσβασης, όπου μπορείτε να βρείτε και σύνδεσμο τοποθεσίας για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές με συστήματα πλοήγησης (GPS).

Θέλω να ενημερωθώ για τα webinars.

Διοργανώνονται webinars για τους Κτηνιάτρους & τους Φοιτητές Κτηνιατρικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος: