Κτηνιατρικά Φάρμακα & Διατροφικά

Animal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photosAnimal Health animal photos

Ο Κτηνιατρικός Κλάδος της PROVET ασχολείται με την παραγωγή και εμπορία

  • Κτηνιατρικών Φαρμάκων για τα Ζώα Συντροφιάς και τα Παραγωγικά Ζώα
  • Προϊόντων Διατροφής των Παραγωγικών Ζώων
  • άλλων βοηθητικών υλικών και προϊόντων (microchip κ.α.).

Επί σειρά ετών αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο κορυφαίων εταιριών του κτηνιατρικού χώρου, επιδιώκοντας παράλληλα νέες συνεργασίες για τον εμπλουτισμό του χαρτοφυλακίου με καινοτόμα προϊόντα.

περισσότερα από 250 κτηνιατρικά φάρμακα και προϊόντα διατροφής

Στόχος της PROVET είναι η παροχή ολοκληρωμένων προτάσεων που προάγουν την υγεία των ζώων και διασφαλίζουν τη Δημόσια Υγεία, μέσω:

  • της ευρείας γκάμας προϊόντων που διαθέτει, καθώς και της ποικιλίας των φαρμακοτεχνικών μορφών
  • της παροχής κατάλληλης τεχνικής υποστήριξης από επιστήμονες εξειδικευμένους σε κάθε είδος ζώου και σε κάθε επιμέρους δραστηριότητα
  • του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων, που περιλαμβάνει περισσότερους από 40 Επιστημονικούς Συνεργάτες, εξασφαλίζοντας την ενεργό κάλυψη του συνόλου της επικράτειας.

Ο Κτηνιατρικός Κλάδος, αξιοποιώντας τις πλήρως ανεπτυγμένες υποδομές (R&D, GLP) και την πιστοποιημένη κατά GMP εργοστασιακή μονάδα της PROVET, συμβάλλει στην έρευνα, επενδύει στην τεχνογνωσία και επιδιώκει την εφαρμογή αξιόπιστων λύσεων για τη φροντίδα της υγείας των ζώων και για τη Δημόσια Υγεία, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων, εναρμονισμένων με τις σύγχρονες απαιτήσεις.

Προϊόντα

Κτηνιατρικά Φάρμακα

  • PROVET logo

Διατροφικά Προϊόντα

  • PROVET logo

Γνωρίζετε ότι παράγουμε και εξάγουμε προϊόντα σε πάνω από 30 χώρες του εξωτερικού; Επισκεφθείτε την Επιχειρησιακή Μονάδα PROVET INTERNATIONAL για περισσότερες πληροφορίες.

Είδη ζώων

Τηλ:
210-5575770-3

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο 210-5508500, Εmail:

Κλάδος Κτηνιατρικών Φαρμάκων και Διατροφικών

Tel.: 210-5575770-3

Κλάδος Provet International

Tel.: 210-5508500

Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης – Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων

Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας ύστερα από τη χρήση των κτηνιατρικών φαρμάκων της PROVET, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης:

Τηλ.: +30 210-5508777

Πού βρίσκονται τα γραφεία της Provet;

Τα γραφεία της Provet βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Νικηφόρου Φωκά & Αγ. Αναργύρων, 193 00, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Δείτε το χάρτη με τις οδηγίες πρόσβασης, όπου μπορείτε να βρείτε και σύνδεσμο τοποθεσίας για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές με συστήματα πλοήγησης (GPS).

Θέλω να ενημερωθώ για τα webinars.

Διοργανώνονται webinars για τους Κτηνιάτρους & τους Φοιτητές Κτηνιατρικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος: