Σκύλος

Στις μέρες μας, σε περίπου 1.000.000 ελληνικές κατοικίες βρίσκεται ένα ιδιαίτερο και αγαπημένο μέλος της οικογένειας - ο σκύλος συντροφιάς. Τα ζώα αυτά, προσφέρουν συνεχώς αγάπη και στοργή προς τους ιδιοκτήτες τους και ζητούν ελάχιστα από εκείνους ως ανταπόδοση. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρέπει να φροντίζουμε την υγεία των κατοικίδιων. Στα πλαίσια της ευζωίας και της προστασίας της Δημόσιας Υγείας, είναι απαραίτητη η τακτική κτηνιατρική φροντίδα των σκύλων, η παροχή ενός ασφαλούς περιβάλλοντος διαβίωσης, με επαρκή άσκηση, σωστή διατροφή και φυσικά αγάπη και προσοχή.

Κτηνιατρικά Φάρμακα και άλλα

Ο Κτηνιατρικός Κλάδος της PROVET διαθέτει, εδώ και δεκαετίες, μία μεγάλη σειρά καινοτόμων προϊόντων, αποτέλεσμα ανεπτυγμένης κλινικής έρευνας και εξέλιξης. Η σειρά αυτή περιλαμβάνει πληθώρα σκευασμάτων, τόσο για τη διατήρηση και προστασία της υγείας των σκύλων, όσο και για την αντιμετώπιση σημαντικών παθολογικών καταστάσεων.

Συγκεκριμένα η εταιρεία μας διαθέτει εξωπαρασιτοκτόνα (προστασία από κρότωνες, ψύλλους, σκνίπες, ψώρες, κουνούπια κ.α.) σε μορφή αμπούλας, κολάρου, spray, σκόνης κ.λ.π. Επίσης, διατίθενται ενδοπαρασιτοκτόνα (προστασία από παράσιτα του εντέρου - ταινίες, νηματώδη, κοκκίδια) σε μορφή δισκίων ή σιρόπι, αντιμικροβιακά, αναισθητικά, εμβόλια, ορμονούχα, διατροφικά και βιταμινούχα, αντιφλεγμονώδη, διουρητικά, προϊόντα φροντίδας και προϊόντα ηλεκτρονικής ταυτοποίησης των ζώων συντροφιάς.

Δείτε τα Προϊόντα

Ξέρετε ότι ο ετήσιος έλεγχος περιλαμβάνει: το πρόγραμμα εμβολιασμών, τον αποπαρασιτισμό (τουλάχιστον 4 φορές το χρόνο), καθώς και την παροχή πολύτιμων συμβουλών που σχετίζονται με τη διατροφή και την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας, του δέρματος και τριχώματος του σκύλου;

Νέα

20 Μαϊ 2015

CVBD webconference 2015

Διεξήχθη και φέτος, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015, με μεγάλη επιτυχία το CVBD web conference 2015 της Bayer HealthCare!

 

Περισσότερα...

23 Απρ 2015

CVBD webconference 2015

Η PROVET ΑΕ έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στο CVBD webconference 2015 που διοργανώνει η Bayer HealthCare.

Περισσότερα...

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλεφωνικό κέντρο 210-5508500, Εmail:

Κλάδος Κτηνιατρικών Φαρμάκων και Διατροφικών

Tel.: 210-5575770-3

Κλάδος Provet International

Tel.: 210-5508500

Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης – Αναφορά Ανεπιθύμητων Ενεργειών Φαρμάκων

Για οποιαδήποτε αναφορά ανεπιθύμητης ενέργειας ύστερα από τη χρήση των κτηνιατρικών φαρμάκων της PROVET, μπορείτε να επικοινωνείτε με το Τμήμα Φαρμακοεπαγρύπνησης:

Τηλ.: +30 210-5508777

Πού βρίσκονται τα γραφεία της Provet;

Τα γραφεία της Provet βρίσκονται στη διασταύρωση των οδών Νικηφόρου Φωκά & Αγ. Αναργύρων, 193 00, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Δείτε το χάρτη με τις οδηγίες πρόσβασης, όπου μπορείτε να βρείτε και σύνδεσμο τοποθεσίας για χρήση σε κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές με συστήματα πλοήγησης (GPS).

Θέλω να ενημερωθώ για τα webinars.

Διοργανώνονται webinars για τους Κτηνιάτρους & τους Φοιτητές Κτηνιατρικής. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση

Αποστολή Βιογραφικού Σημειώματος: